zaterdag 23 juni 2012

Summer wishlist

Hoi, lieve volgers,


zoals jullie weten, is het eindelijk zomer! Misschien merken we daar nu niet zoveel van (bewolkt, regen..) maar dat weerhoudt mij er niet van om een leuke zomer wishlist te hebben! Het wordt echt nog wel lekker weer en sommige van jullie gaan misschien wel naar een warm land op vakantie? (ik in ieder geval wel, hihi) Ik heb dus een wishlist samengesteld voor deze zomer en die wou ik jullie laten zien zodat jullie er misschien inspiratie uit kunnen halen. :) Lees verder als je benieuwd bent!





Oké, van links naar rechts:
1. Dr Martens met BLOEMETJES! Hoe leuk?! Ik ben helemaal verliefd.

2. Galaxy legging. Ik vind ze echt geweldig! Ze staan vooral leuk met een lange (witte) tanktop!

3. Koraal blazer. Helaas is -ie uitverkocht op de pull&bear site! :( Maar ja, gelukkig kan je ze bijna overal krijgen. Ik vind deze blazer lekker zomers en het staat geweldig op een kanten short!

4. Blauwe blouse. Het liefst wil ik een blouse met een peter pan collar waar studs op zitten. Helaas kon ik die niet vinden... dus nouja, dit is ook een leuk alternatief toch?

5. Tie dye jeans. Ahh, ik vind deze jeans zó leuk! Niet heel zomers, maar toch, het is leuker dan een saaie zwarte broek!

6. Dip hem skirt. Ik denk niet dat ik deze durf te dragen, maar hoe schattig is deze A-symmetrische rok? Lekker zomers en luchtig!

7. Kanten gilet. Deze wil ik al zo lang! Een kanten gilet maakt je outfit gewoon helemaal compleet!

8. Turquoise ring. De kleur turquoise doet me zo denken aan zomer, het strand en de zon... Dit is al een reden waarom ik hem zou kopen. :p

9. Jumpsuit. Als je haast hebt en je gewoon NIKS hebt om aan te trekken, doe je gewoon deze leuke jumpsuit aan. Geen gedoe met shirts en shorts combineren... Sandaaltjes erbij en je kan gaan.

10. Pastel jeans. Deze zijn ook zo zomers! Je hoeft alleen een witte tanktop en deze jeans aan te doen en je ziet er meteen super leuk uit!

11. Taillerokje. Eigenlijk ben ik niet zo van de rokjes, maar ik vind dat je een taillerokje gewoon in je kast moet hebben! Daarom staat hij al heel lang op mijn wishlist... Ik heb helaas nog geen leuke gevonden. :(

12. Sandaaltjes. Weg met de vans of allstars en laat je mooie gelakte teennagels zien!

13. Studded bracelet. Ik ben helemaal verliefd op zulke armbandjes! Ze geven gewoon iets stoers aan je outfit. :)


14. Striped legging. Dit is echt een gewelde legging!


15. Flower jeans. Ook lekker zomers toch?!


16. Studded bikerboots. Eigenlijk horen deze laarzen niet in mijn 'zomer' wishlist, maar ik wil ze al zo lang en ze blijven gewoon in mijn wishlist staan!


17. Zwarte shorts. Ik wil al heel lang simpele zwarte shorts, waar ik dan een heel leuk bloemetjes stof op kan naaien.... 



18. Kanten shorts. Waar ik het net over had: kanten shorts! Ahhh, zo schattig en leuk en geweldig en leuk en zomers en perfect en... 


19. Cool story bro sweater. Ik  denk dat je deze gewoon op ebay kan kopen! Ik vind hem echt geweldig, ookal hoort deze denk ik ook niet echt in mijn 'zomer' wishlist... Een 'cool story bro' shirt is trouwens ook wel leuk... hmmmm, ik kan hem ook zelf maken?! Laat even een comment achter als je vindt dat ik hem zelf moet maken en dan een artikel erover moet schrijven. :)

PS. Ik wil niet per sé deze kleren bij de shops die ik bij de links heb gezet kopen! ... Sommigen zijn namelijk een beetje over mijn budget, hehe, dus dan zoek ik gewoon naar goedkopere alternatieven. :) Hoop dat jullie het leuk vonden!

xoxo Bibi

9 opmerkingen:

  1. erg leuke wishlist!
    ik wil ook erg graag een pastel jeans!
    elkaar volgen? x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, super! ♥ Die pastelkleurige broeken, de ring, lace shorts en high-low skirt zijn helemaal mijn stijl! :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zitten ge-wel-di-ge spullen tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sommige dingen zijn zoooo leuk aan staan echt al heel lang op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke wishlist, vooral de shorts zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke items! Ik heb toevallig de flowered pants aan van de Zara in mijn outfit post van vandaag. Ik zou het zelf gaan proberen! Altijd leuk als het lukt, is het nog leuker om te dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die items zijn stuk voor stuk geweldig! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! xoxo