donderdag 19 juli 2012

Random || Happy update

Hoi allerliefste volgers!


531642_10150987307464735_907737143_n_large

Ik ben echt gelukkig nu! Soms heb ik van die momenten dat bijna alles mee zit of leuk is en dit is zo'n moment! We hebben nu meer dan 1100 views en  33 volgers (gister waren het er 26!) op onze blog - ik krijg een super super awesome shirt van mijn vader - mijn stiefmoeder heeft een super te gekke legging voor me gekocht bij een van m'n lievelingswinkels in Rio (die ik maandag krijg) - ik ga morgen naar Buzios (waar ons vakantiehuisje is) waar ik me zo op had verheugd en het is daar tot dinsdag (en misschien wel langer) super mooi weer - Buzios is perfect: ons huisje is aan het strand, met een sauna + zwembad, er zijn soms schildpadden en er zijn hele mooie stranden daar... zucht - mijn oma zou eerst niet mee gaan, maar nu gaat ze wel mee - net had ik geen ruzie met mijn oudste broer (een wonder, yay!), we zaten gewoon op mijn bed gezellig te doen - ik ben een geweldige header voor onze blog aan het maken - ik heb net gewoon  best goed portugees met mijn oma gepraat (ik durf het nooit zo goed, ik ben echt zo'n perfectionist) - jullie, onze volgers, zijn geweldig, jullie comments zijn allemaal zo lief en ik ga nu lekker chill mijn nageltjes lakken!  >>


117453201_large

Zo, dat was even een stukje waarom ik me nu gelukkig voel :)... helaas viel mijn laptop net twee keer uit om mijn gelukkig een klein beetje te verpesten maar dit tekstje was gelukkig opgeslagen! Ik heb net mijn koffer gepakt voor Buzios, ik ben er helemaal klaar voor! Alleen nog zonnebrand kopen... ik was een paar dagen geleden over mijn hele lichaam verbrand! Ik dacht toen de zon scheen, ik moet deze kans pakken, want waarschijnlijk regent het alleen maar, en ik heb me toen niet ingesmeerd (we hadden niet eens zonnebrand, dus ik kon me moeilijk insmeren) en argh, dat deed pijn joh! Gelukkig is het nu wel over (behalve op mijn heupen, autsjjj, daar is het nog steeds heel rood! :( Ik heb nu wel een lekker bruin buikje (en benen en armen en schouders en gezicht... ;)). En volgens mij ga ik niet vervellen! Nog iets waarom ik gelukkig ben, haha: ik vervel niet en ik ben eindelijk een beetje bruin!


Mijn koffer!

PS: wanneer we artikels plannen aan de rechterkant waar 'Instellingen berichten' en dan 'Schema' staat, gebeurt er niks?! Twee keer is het gelukt maar als we iets plannen, dan komt het niet vanzelf online te staan? Help ons! D: (ik moet een paar artikelen plannen voor deze dagen, want in Buzios heb ik geen internet...)

PPS: Note to self: vergeet je tandenborstel, oplader laptop, laptop, camera, slaapmasker en kussentje niet!
Kussentje, vestje en oortjes los meenemen in de auto! Oh, en leg nieuw shirt klaar voor morgen!

PPPS: Voor het geval jullie willen weten wat ik morgen (voor jullie al vandaag) aan ga doen in de auto naar Buzios (2/3 uur rijden volgens mij): taillerokje, mijn nieuwe shirtje (die laat ik jullie nog wel eens zien) en mijn sandaaltjes! Misschien maak ik er wel een foto van :)! Let me know als je dat leuk zou vinden!

319373_178424015622869_1665355606_n_large
xoxo (happy) Bibi

2 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik word er helemaal blij van! :D
    Veel plezier in Buzios en het lijkt me leuk als je een outfitfoto maakt.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaa je maakt meblij :D

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! xoxo