maandag 23 juli 2012

Tag || Reizen

Hoiiiii!

Vandaag een tag over reizen die ik hier heb gezien! J'aime voyager! Maar ja, wie niet?! Ik ben nog niet naar veel landen buiten Europa geweest, maar dat wil ik natuurlijk wel doen, hihi. Goed, ik ga nu niks meer vertellen want dat lezen jullie wel in mijn antwoorden op de vragen! Trouwens, er komen lange stukken voorbij, dus dit is een goed artikel voor als je je verveelt! Lees snel verder >>


Tumblr_m4y1vrwclr1rv84gpo1_500_large


Welke landen van de wereld heb je al bezocht?
Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland Denenmarken en Brazilië! Misschien vergeet ik er één, maar waarschijnlijk niet!
Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?
Oké, dat is er niet één maar dat zijn er heel  veel, haha. Ik wil nog naar Amerika (NYC, Colorado...), Australië, Afrika en een mooi eiland (Fernando de Noronha, ABC-eilanden, Hong Islands, Dominica, Bora bora). O ja, ik wil ook nog naar Turkije en waarschijnlijk vergeet ik er nog veel meer!
Tumblr_lyf1hzhqst1r4szkjo1_500_large

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)
Een mix tussen strand, shopping, sportief/avontuurlijk en de steden verkennen zou de perfecte vakantie zijn. In de ochtend op het strand liggen, in de middag shoppen en tegelijkertijd de stad verkennen en in de avond heerlijk iets eten! En de volgende dag in plaats van shoppen iets sportiefs doen (berg beklimmen, fietsen, lopen). Eén ding: ik vind er niks aan om de hele dag binnen te zitten! 


Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Italië met Djoeke en haar familie! Het was geweldig! De bergen en meren en steden... zo mooi! En toen ik wat kleiner was, ging ik met mijn familie op een boot naar een eiland vlakbij Rio... en wauw, in mijn herinneringen was het zooo mooi! Ik wil het echt nog een keer doen. <3 
Laat je allerleukste vakantiefoto zien.
Ik ben veel vakantie foto's verloren toen mijn laptop kapot ging... Ik heb veel leuke vakantiefoto's maar ik kwam deze twee foto's tegen bij het doorbladeren en nja, ik vind het zooo lief! Mijn vader en ik gingen aapjes voeren in een park in Rio.. Zo lief. En de twee foto: een moeder aapje met twee dochters op haar rug... nog liever!


                                      

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Nope, helaas! (Ik werk niet eens, haha)
Met wie ga je meestal op reis?
Met mijn broer, moeder en stiefvader en als ik naar Brazilië ga, dan alleen met mijn broer.
Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)
Mijn vriendinnen! Lijkt me super leuk, alleen maar lol maken, haha.
Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Wie? Een hele leuke jongen, hehe of mijn vriendinnen natuurlijk... Wat: een tent, luchtbed, veel drinken en eten, bikini, comfortabele kleren (niemand ziet je toch), mijn camera (op zonne-energie, als dat kan, lol!) en een telefoon voor een noodoproep of zo (niet mijn mobiel, ik denk dat ik op een onbewoond eiland ben om me af te sluiten van de wereld (tenzij ik ben gestrand), dus geen mobieltjes!). Oh oh, bijna vergeten: mijn douchespullen: zonnebrandcreme, aftersun, douchegel, shampoo, conditioner, scheermesje, schaartje, deo, tandpasta en een tandenborstel. Ohhh, en een elastiekje en een spiegeltje!! 


Package_detail_44_image1_large
Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?
Ja... Friesland, Drenthe... Nou ja, van mijn hoeft het niet meer. Niet gemeen bedoelt hoor, alleen het is nooit lekker weer in Nederland! Ik wil naar Portugal of Spanje!
Ga je liever naar een attraktiepark of naar een dierentuin?
Attractiepark, denk ik... Ookal is de dierentuin ook heel leuk... Hmm. Oké, laat ik het zo zeggen: met mijn vriendinnen naar een attractiepark en met mijn moeder naar de dierentuin, haha.
Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?
Geen twijfel mogelijk: ZONVAKANTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?
Uhm uhm, met een bootje naar een eiland in Brazilië (waar ik het net over had), dat ik Tom Felton (Draco Malfoy, Harry Potter) heb gezien in Brazilië en uhm, Buzios, waar ons vakantiehuisje is, die aan een lang maar niet druk strand ligt met als buren ook allemaal vakantiehuizen en voor ons vakantiehuisje ligt een mega zwembad met sauna en zo! En het stadje zelf is ook geweldig! Leuke winkels, heerlijk eten en je kan er heel goed uitgaan (helaas moet je daar wel 18 voor zijn... ik ben pas 15, hahah) oh en leuke jongens of course. ;). Ohhh en in België ging ik met mijn moeder, broer en stiefvader kajakken in een super coole rivier met watervalletjes en zo en toen begon het keihard te regenen en het was echt geweldig, haha! Sindsdien hou ik van kajakken. :) En ik ging ook een keer een berg beklimmen met mijn vader en moeder wat super geweldig was! Ik ga het hopelijk deze vakantie nog een keer doen :D.


35_m_large

Dit is buzios... ahh.
Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?Ik ging naar een heel mooi strandje in Buzios en we gingen zwemmen (super helder water <3), oke, ja, en toen we thuis kwamen gingen we tv kijken en zo en in de avond viel ik in slaap op de bank en toen ik wakker werd om naar mijn eigen bed te gaan, deed mijn voet zó veel pijn. Ik kon er niet eens op staan! Ik was zo versuft en slaperig dat ik er niet echt oplette en dacht dat m'n voet sliep of zo.. Nja, in de ochtend deed het weer zo'n pijn en ik kijken wat er was, maar ik zag niet veel alleen een paar zwarte puntjes.. Hmmm, mijn broer zei ook opeens dat zijn voet pijn deed en dat hij zwarte puntjes had en het bleken splinters te zijn van een diertje waarop we hadden gestaan in het water of zo. Mijn stiefmoeder een bedje buiten gemaakt en daar moesten we op liggen terwijl zij het er uit probeerde te halen met een pincet (en ja, het bloedde heel erg XD). Mijn broer's voet was meteen weer beter maar in mijn voet zat nog een klein puntje, waardoor ik echt dágen niet kon lopen! Heeeel erg balen natuurlijk.. :( Maar ja, uiteindelijk stapte ik gewoon door de pijn heen en kwam het allemaal goed! Wauw, wat een lang stuk voor een niet belangrijk verhaal... 
Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Ik ben dit jaar naar Friesland (...) gegaan en ik ben nu in Brazilië! Voor de rest weet ik het nog niet, misschien in de herfstvakantie naar Zuid-Frankrijk waar een vriendin van mijn moeder een heeeeel leuk huisje (eigenlijk mega huis) heeft waar wij mogen slapen!
Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Oorlogsgebieden en ik hoef niet per sé naar China, maar als ik de kans krijg, ga ik wel! Ookal zou ik eerder naar Amerika, Australië of Afrika gaan...


6910801538_c031c42497_z_large
Dat was het! I hope you liked it <3 Vul hem zelf ook in!
xoxo Bibi

1 opmerking:

Dankjewel voor je reactie! xoxo