vrijdag 6 juli 2012

Tips: zomerklaar

Hoi peeps!


Omdat het zomer is, schrijf ik een 'zomerklaar' artikel voor jullie! Hier zijn een paar tips om er perfect uit te zien in de zomer!

1314145821003_f_large


Scrub!
Je huid kan vast wel een goede scrubbeurt gebruiken! Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding beter wordt en dat je huidcellen zich gaan vernieuwen waardoor je een mooiere huid krijgt. Scrubben is ook zeker aan te raden voordat je met je scheermesje aan de slag gaat. Er bestaan veel soorten scrub in de winkels maar als je lekker goedkoop wilt doen: maak het zelf! Het is zo simpel, pak wat suiker/zout, meng er olijfolie door heen en je bent klaar! Je zelfgemaakte scrub. :)

Tumblr_m6fsh1x1ca1r3wxrao1_500_large

Ontharen
Wil je met behaarde benen rondlopen in de zomer?! Nee, dat dacht ik al. Én scheren is ook nog eens goed voor je huid, je verwijdert er namelijk dode huidcellen mee! Smeer je benen/oksels/bikinilijn in met scheerschuim of conditioner en beginnen maar! Je kan natuurlijk ook epileren, waxen etc... Bij waxen weet je zeker dat er geen haartjes achter blijven en wordt het mooi glad zonder bultjes.

Tumblr_lvjl9rlljj1r7769mo1_500_large

Smeren!
Je huid is waarschijnlijk enorm uitgedroogd van de winter en de koude lente, dus smeer je huid in met een hydraterende crème, zodat je huid weer zacht en soepel wordt.

Tumblr_m5trgzuxnb1r7769mo1_500_large

Handen en voeten
In de zomer heb je vaak sandaaltjes en slippers aan en dan wil je natuurlijk dat je voeten er perfect uit zien! En als je toch bezig bent, doe gelijk je handen! Stop je voeten in een heerlijk voetenbadje, pak er een puimsteen bij en laat ze lekker weken. Smeer je handen en voeten in met een lekkere bodybutter, bodylotion of een speciale voeten/handcrème. Knip, vijl en lak je nagels in een mooi kleurtje en je bent klaar!

Tumblr_m1czwkjjf81qh7a1to1_1280_large

Het waren niet veel tips, maar ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad! <3

xoxo Bibi

4 opmerkingen:

  1. leuk artikel en fijne tips!
    ik volg je nu, wil je mij misschien ook volgen? (;

    Liefs Esmee
    friendsaremeaningful.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tips! :D
    Krijg er nu nog meer zin in om op vakantie te gaan haha
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! xoxo