zondag 25 november 2012

wishlist || sinterklaas

Yaaaay, het is bijna Sinterklaas!!! Dat betekent surprises, gedichten, chocoladeletters, pepernoten en het allerleukste: cadeautjes, hihi. En elk jaar maak ik braaf een verlanglijstje voor mijn ouders en deze keer laat ik hem ook aan jullie zien (voor inspiratie misschien?)! Dus... lees snel verder, hihi.

Tumblr_lofo0hd5ig1qkfjsjo1_500_large

1. Chi stijltang
Oké, een beetje duur misschien, máár... in december heb ik ongeveer €90,- gespaard dus ja, mijn idee was: 90 euro zelf betalen en de rest betaalt 'Sinterklaas'! (De chi stijltangen zijn rond de 130/140 euro)

2. Een henna tattoo kit
Jaaaa, ik wou een tijdje geleden heel graag een infinity tattoo op de zijkant van mijn vinger maar nouja, ik wil er later geen spijt van krijgen en ik heb altijd wel snel genoeg van iets dus een tattoo leek me toch niet zo handig... Maar een henna tattoo is wel handig! Het gaat er namelijk na drie weken weer af en je kan het er met alcohol afhalen. Ik heb zelf deze zomer een henna tattoo gehad op mijn enkel en ik vond hem super leuk! Helaas kan je hier in Nederland niet even een henna tattoo laten zetten op het strand, dus wil ik een henna tattoo kit zodat ik het zelf kan maken. (Ik heb geen idee hoe duur dat is, maar ja!)

162622236515428745_qc4r7td2_c_large

3. Massage van mijn yogalerares
Haha, ja, ik doe yoga en mijn yogalerares geeft ook massages bij haar thuis en ze kan zó lekker masseren, omg. 

4. Een tweede gaatje in m'n oor
Ik heb géén idee of dit geld kost en hoeveel en zo maar goed, als het goedkoop is, betaal ik het zelf maar als het bijvoorbeeld 20 euro is wil ik het wel van Sinterklaas, hihi. 

Tumblr_lyocp5axqd1qgmrkso1_500_large

4. Earcuffs
Ik weet niet zeker of ik dit heel graag wil van Sinterklaas (lol, hahah), ik kan het namelijk ook zelf kopen... Nja, ik wil het wel heel graag hihi! 

5. iPhone hoesje met studs
Of deze hieronder op de foto, of een hoesje met studs in de vorm van een driehoek, als je snapt wat ik bedoel!

Il_570xn.359371241_5u6n_large

6. Deep sleep dreamy pillow & body mist
Deze spray kan je bij The Body Shop voor 16 euro kopen en ookal kan ik best goed slapen.. I want!!

7. Onderwatercamera
Jaaaa, ik ga in de kerstvakantie naar Brazilië en ik wil zo graag een onderwatercamera zodat ik foto's kan maken onder water en zo en ahhhh <3

Tumblr_m2srzgxfou1r8fkrno1_500_large 

Ik wil nog veeel meer maar dat zijn van die kleine dingen die ik eigenlijk ook van mijn eigen geld kan kopen hahah, nouja, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, xoxo Biebsss

bron: weheartit.com

6 opmerkingen:

  1. Leuke wishlist!
    Ik zou ook super graag een onderwater camera willen.
    Leuke blog, ik volg je nu :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lijst! Ik wil ook graag een Chitang, maar heb nog niet echt een reden bedacht waarom ik zo'n dure haartang zou aanschaffen :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, nou mijn redenen zijn: ik heb dik krullend haar en ik vind stijl haar veel mooier bij mezelf en met een normale tang van 25,- duurt het een half uur/uur voordat mijn haar stijl is en het blijft niet heel lang super stijl! Met een chi stijltang gaat het hopelijk veeeel sneller en blijft het langer en is het beter voor mijn haar en zo hihihi ik weet niet wat voor haar jij hebt maar ja dat zijn mijn redenen!

      Verwijderen
  3. Leuke wishes! Ik weet bijna niks buahaha... x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Mag ik mee naar Brazilië? hahah x

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! xoxo