dinsdag 24 juli 2012

De zeven schoonheden

Hoi lieve volgers!


De zeven schoonheden: jullie kennen ze wel! Vroeger speelde ik altijd vals, ik zei 'Ja, die heb ik, die ook, die ook, hey die ook!' terwijl dat niet zo was, hehe. Ik wou zo graag alle zeven schoonheden hebben, maar goed, de waarheid is dat ik ze niet heb en dat moet ik accepteren. En het is vaak zo dat mensen met een spleetje tussen de tanden of sproeten dat helemaal niet mooi vinden bij zichzelf, ookal is het een van de zeven schoonheden. Als je niks van de zeven schoonheden hebt, betekent het niet dat je lelijk bent! Dus wees niet verdrietig als je er maar één of geen hebt! Lees verder voor de zeven schoonheden:


 • Blauwe ogen met bruin haar of bruine ogen met blond haar
 • Lange en gekrulde wimpers
 • Moedervlekje links of rechts boven je lip 
 • Spleetje tussen de tanden 
 • Sproeten 
 • Kuiltjes in je kin of wangen 
 • Amandelvormige ogen
Oké, hoeveel heb ik er? Ik heb bruin haar met groene ogen, dat telt zeker niet, haha? Lange en gekrulde wimpers... nee, helaas. :( Moedervlekje links boven mijn lip.. ik heb er één naast mijn neus, iets meer naar mijn mond toe... Hmm hmm, dat telt denk ik half... Spleetje tussen de tanden: nee en daar ben ik eigenlijk wel blij om, ookal kan het wel heel mooi zijn! Sproeten: vroeger had ik het veel meer! Nu heb ik ze alleen een beetje in de zomer. Ik tel hem wel niet mee.. Ik heb ook geen kuiltjes in mijn kin of wangen en ook geen amandelvormige ogen. 

Wauw. Ik heb één half! En als je geen 'half' mag antwoorden, dan heb ik géén van de zeven schoonheden! Ik ben geen schoonheid :(. Nee grapje, wat ik net al zei, het betekent niet dat je lelijk bent! Hoeveel van de zeven schoonheden heb jij?


xoxo Bibi

8 opmerkingen:

 1. Ik heb alleen sproeten, maar dat is niet heeeel veel ofzo. Dus ik denk dat ik er dan ook geeneen heb :")
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vrij lange en gekrulde wimpers, vroeger een klein spleetje tussen mijn tanden (die nu gelukkig weg is door de beugel die ik gehad heb :P) en als ik lach een kuiltje in mijn wang haha :) Dus twee :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er geen een, haha! Jammer..
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Ik heb kuiltjes in mijn wangen, vooral als ik lach eigenlijk, en vrij lang, gekrulde wimpers. 2 schoonheden dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alleen een spleetje tussen mijn tanden, wat door mijn beugel komt, haha!
  Leuk artikel, en vooral; een superleuke blog! ik volg jullie. Het zou leuk zijn als jullie me terug zouden volgen!
  Liefs, Karin

  http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeey, ik heb er best veel.
  Ik heb sproetjes,blauwe ogen en bruin haar, als ik lach kuiltjes in mijn wangen en ik heb lange en gekrulde wimpers. Echt een leuk artikel, ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! xoxo